Naples 2012

Naples Turfortælling
Mandag 13/2-12 Vi tog til Tin City og derefter ned på Naples Pier. Som altid summer det af liv nede på Pier’en. Eftermiddagen bød på Walmart shopping. Om aftenen tog vi en rundtur i vores resort på Naples Bay Resort.

Tirsdag 14/2-12 Vi startede dagen med en strandtur. Temperaturerne lå nu på 25-27 C – meget behageligt. Eftermiddagen ved poolen Det var Valentines Day så en romantisk tur til stranden ved Naples Pier med solnedgang var oplagt. Om aftenen spiste vi selvfølgelig Valentines kager.

Onsdag 15/2-12 Formiddagen igen til stranden Frokosten fik vi på Cheese Cake Factory. Kobe burgere stod på menuen hertil kage til desert. Magnus fik endelig bestilt sin Lego Death Star så den blev sendt med pakke post til vores lejlighed.

Torsdag 16/2-12 Endnu en tur på stranden, dog kun Lene og Magnus. Frederik, Nicolai & Martin tog på mandetur til for at se på biler ved den lokale forhandler af luksusbiler, Porche, Bentley, Aston Martin, Ferrari, Maserati. Herefter gik turen til Harley Davidson forretningen. Eftermiddagen gik ved poolen. Aftenen bød på endnu en tur til Naples Pier, der var delfiner og pelikaner.

Fredag 17/2-12 Til morgen bagte Frederik og Martin pandekager. Midt på dagen gik vi på 5.th Avenue shopping. Forretningen “Best of Everything” undgik ikke Lene’s opmærksomhed, mens vi andre tog plads mandeparkeringen udenfor på fortovet. Da vi kom hjem til vores resort var Lego Death Star kommet så Magnus var meget glad. Aftenen foregik ved pool’en.