New York – La Fayette Street

Turfortælling slut tur
Fredag 3/8-12 Vi ankom gennem et virvar af trafik til hotellet på Lafayette street. Det lå i Finance District – SOHO. Stedet fik vi øje på under en af de tidligere udflugter sidste gang vi var i byen. Det er her det de ældste dele af byen ligger bla. Ground Zero, Wallstreet, China town og Little Italy, Brooklyn Bridge mm. Bydelen har virkelig charme. Da vi ankom til hotellet var der slet ikke plads nok til os på det værelse der var bestilt. Efter en del forhandling endte vi med at tage 2 rum for at have plads nok.  

3/8-12 Dagen startede med en gåtur mod Brooklyn Bridge. På vejen derhen gik vi ind i byretten for at se og mærke den intense stemning. Der blev afgivet lyn domme til byens “små” kriminelle, alt lige fra mordere til svindlere. Brooklyn Bridge var ved at blive shinet op, malet og renset til næste dags store motionsløb. Hver måned fjernes ca. 3500 hængelåse sat af turister “with love”. vi deltes og de store drenge tog på speedbådstur, mens Magnus og Lene tog i byretten igen. Vi mødtes midt på eftermiddagen for at shoppe igennem, Apple store, Nike, Macy’s mm. Vi spiste på en italiensk restaurant vi kendte fra første gang vi var her for at runde turen af med udsøgt mad og hygge.

4/8-12 Afgang fra NYC. Vi blev hentet af en mini van der let og bekvemt førte os med alle vores kufferter til Kennedy lufthavnen. Trætte af alle de mange indtryk sikker på vej mod gode gamle DK.