New York – 7 ave, 32th street

Turfortælling New York start på tur
Lørdag 14/7-12 Vi ankom til hotel Affinia, straks derefter tog vi op til Times Sqare og mødtes med vores naboer hjemmefra, Søs, Henrik, Patrick og Sofie. Magnus var specielt glad for den STORE Toys’R’Us.

Søndag 15/7-12 Søs og Lene tog på tur til Harlem hvor de besøgte en kirke med det helt store gospelshow. Senere på dagen mødtes begge familer til bustur i det nordlige NYC, og en tur i omkring i Central Park.

Mandag 16/7-12 Begge familer tog på Naturhistorisk Museum (Nat på museet). Vi tog igen i Central Park, til Strawberry Fields, der er til minde om John Lennon. Derefter tog vi på Grand Central Station for at spise frokost på den store food court Om eftermiddagen tog vi på aften bådcruise med den flotteste udsigt over byen, samt en tur til Frihedsgudinden.

Tirsdag 17/7-12 Dagen startede med et besøg i Empire State Building, hvor vi tilbragte ca. 1 time med at nyde udsigten fra toppen over byens øvrige huse – fantastisk. Senere tog vi med Hop on Hop off bus tur til Downtown SoHo. Vi så bla. Ground Zero, samt guldreserverne i Federal Bank Sidst på dagen spiste vi på Bubba Gump i ly af en kæmpe regnskylle. Dagen sluttede med Night Cruise bustur til Brooklyn.

Onsdag 18/7-12 Afrejse fra NYC