Tennessee

Jack Daniels, Nashville, Beary Nice hytten, Smokey Mountains
Lørdag 27/6  Dagen startede med rituel WalMart shoppetur. Vi skulle bare lige købe et par enkelte sager, men endte med en 2 timers shoppetur. Frederik startede med et frisørbesøg mens vi andre samlede en vognfuld godter. Ikke en dårlig start på dagen.  Dernæst gik turen til Jack Daniels distelleriet i Lynchburg. Der var gratis rundvisning og limonade. Vi fik hele historien og set hele produktionen lige fra vand til Whiskey. Martin måtte købe lidt ind af de stedlige produkter. Klik her for at se fællesbilledet fra rundvisningen   Eftermiddag/aften gik turen til Nashville, countrymusikkens navle. Vi var nede downtown og gik rundt mellen de mange musikspillesteder der alle prøvede at overdøve hinanden. Stedet var nu lidt af en skuffelse. Meget commercielt.. det ville jo nok have været bedre hvis vi ikke havde haft ungerne med, da vi ikke kan have dem med ind på mange af musik stederne. På dem hvor vi så må, er musikken så høj at Magnus ikke kan lide det. Varmen ligger stadig i den øvre ende af 30’erne så man opholder sig ikke for længe udenfor i solen.  

Søndag 28/6  Fra Nashville til Pigeon Forge (TN). Turen gik til tømmerhytten Beary Nice beliggende på en bjergtop med den smukkeste udsigt ud over Smokey Mountains. I hytten er der poolbord og bordfodbold på 1 sal, samt spabad på terrassen. Hytten ligger ca 25 min’s kørsel fra Pigeon Forge hvis man kan finde vej. GPS’en er ikke til hjælp da vejen ligger noget uden for det almindelige vejnet. Vi ankom til hytten sidst på eftermiddagen.  

Mandag 29/6  Dagen startede med en tur til Pigeon Forge. Martin reserverede leje af en spritny HD til næste dag i den lokale HD dealer. Herefter til Belz’s Outlets hvor endnu 5 par sko og lidt ekstra tøj blev handlet. Frokost fik vi på vores yndlingsrestaurant Bubba Gump i byen Gatlinburg. Herefter en tur i Walmart og hjem til hytten igen for at dase.  

Tirsdag 30/6  Vi delte os lidt denne dag. Lene og drengene tog til Pigeon Forge hvor der var et livegame spillehus Magic Quest. Det var lavet som et slags computerspil bare med virkelige mennesker og forhindringer man skal klare. Selvfølgelig findes de også som online spil se, www.magiquest.com , Det var noget de vagte begejstring for børn i alle aldre. Martin lejede en Harley Davidson, model Fatboy 2009. og kørte i 6 timer rundt i naturparken Smokey Mountains. Undervejs gik turen igennem “Dragons Tail” som er 11 miles lang med 318 sving. De fleste har den rette hældning så man kan holde farten. Stedet er verdenskendt blandt MC kørere, hvilket også tydeligt kunne ses undervejs på antallet af MC’ere. Se denne link: www.tailofthedragon.com Turen i selve Smokey Mountains var utrolig smuk med floder, bjerge med udsigtspunkter, og et rigt dyreliv. Der blev tilbagelagt 177 miles (285 km) på de 6 timer, pauser var der næsten ikke tid til.

Onsdag den 1/7  Vi forlod Beary Nice hytten kl. 11 om formiddagen for at køre mod Roanoke i Virginia. Det meste af dagen gik med at køre indtil vi nåede hotellet, hvor der blev slappet af ved poolen det var kombineret inde/ude pøl.