Georgia Atlanta

Turfortælling
Fredag 19/6 Vi ankom til Atlanta Georgia efter planen uden forsinkelser for bagage. Turen tog alt i alt 20 timer fra hjem til hotellet.  

Lørdag 20/6 Temperaturen er lige under 40 grader C. Formiddagen tilbragte vi i Georgia Aquarium. Der findes alt fra små rejer til hvalhajer. Et sted hvor der er plads til selv de helt store havdyr – verdens største akvarium. Herefter tilbragte vi et par timer i Centennial Park ved det Olympiske stadion. Der var et springvand på fliserne formet som de 5 Olympiske ringe. Det dannede en glimrende bade, pjatte, pjanke ramme for børn i alle aldre. Dagen afsluttedes med en solid Wal-Mart powershopping i 4-500 dolars størrelse.

Søndag 21/6 Om formiddagen besøgte vi World of Coca Cola, højborgen for alt hvad der kan præsteres inden for “branding”. En lille Cola fabrik og masser af reklamegimmics alt til ære for de besøgende. Der afsluttedes med med smagsprøver, af 64 forskellige Cola produkter fra alle egne af verden. Vejen hjem til hotellet gik igen forbi springvandet med de 5 ringe. Om aftenen tog vi op på den øverste etage på vores hotel. Vi boede selv på 21’ende etage, der var 72 etager ialt. Helt oppe var der udsigt overhele byen og lidt til fra den cylinderformede bygning.

Mandag 22/6 Vi forlod Westin hotellet og kørte mod Six Flags over Georgia forlystelsesparken så vi kunne være der så snart parken åbnede. Six Flags parkerne er kendt for de vildeste rutche baner – og der var intet der kunne holde os tilbage fra at prøve de værste vi kunne finde. Vi prøvede alt lige fra trærutchebane til de nyere slags svævende på maven fastspændt under skinnen flyvende som Superman, eller også som lodret stående i vognen, eller “bare” almindeligt hængende med benene frit svævende. Varmen var ulidelig. Vi kørte til Chattanooga for at overnatte.