Alabama

Alabama Lake Guntersville
Onsdag 24/6  Lake Guntersville i Alabama. Hytten vi bor i ligger helt ud til søbredden. Ungerne leger og fisker, mens de voksne daser på husets terrasse. Varmen er taget lidt af og der er bare skønt. Naturen byder sig fra sin gode side, med masser af vildt, egern, fugle og dådyr. Søens bølger bruser i baggrunden. Maden tilbederes i hyttens simple køkken. Hytten har stue, 2 værelser med hvert sit bad og aircon. I området mellem søen og den nærmeste by er der MEGET landligt med traktorer ved de fleste huse, køer der bader i vandhuller, gamle skrottede biler i mange af haverne ved de små farme. Når man kører gennem området kan man som regel altid skimte en kirke – religion er fremherskende i området. Vin, øl og spiritus kan kun købes i specielle forretninger i den ene ende af Guntersville og ikke i de almindelige supermarkeder.

Torsdag 25/6  Om formiddagen kørte vi til en lille strand tæt ved hytten. Der var ikke mange besøgende så vi nød næsten at have det hele for os selv. Senere på dagen kørte vi til byen for at kigge lidt på “outlets”. Det gik helt galt da vi fandt en skoforretning. Vi kom derfra med ikke mindre end 14 par sko til hele familien. Om aftenen dasede vi, i og omkring hytten.

Fredag 26/6  Mens vi andre spiste morgenmad nåede Frederik og Nicolai lige at fange en fisk nede i søen. Hytten skulle forlades så bilen blev pakket igen og kursen blev sat mod Huntsville. Målet var at se huset Lene boede i med sine forældre i 1974-75. GPS’en ledte os på vej og gensynsglæden med det gamle hus var stor. Skolen Lene gik i blev også besøgt. Byens NASA Spacecenter blev besøgt hvor vi beundrede de store Saturn 5 raketter samt alt muligt tænkeligt rum udstyr. Vi prøvede en at blive skudt op i luften via en katapult med 4G kortvarigt, samt en centrifuge med 3G i flere minutter. Herefter kørte vi nordpå ud af Alabama og ind i Tennesse til byen Manchester for at overnatte.