Turfortælling og billeder den 4/9

Californien Turfortælling
2/9 San Francisco Først kørte vi i bilen til Filbert Street som er den stejleste gade i byen. Hvis man taber noget på den gade er det let at finde igen – så ligger det bare nede for enden, den er bare stejl !! Derefter kørte vi til Lombard Street som er den mest kringlede i byen – til og med flot dekoreret med blomster. Midt på dagen købte vi i et heldagspas til de gamle Cable Cars. Vi tog til Cable Car Museum der er et fungerende “levende” museum med den mekanik der trækker kablerne til sporvognene. Vi gik til Chinatown hvor Frederik og Nicolai blev klippet igen – denne gang af en yngre kineserpige med håndelaget i orden (den 71 årige frisør i Williams havde vist ikke helt samme finmotorik, hvilket tydeligt kunne ses). Prisen var også helt OK 5$ pr. hoved. Chinatown blev endevendt efter gode tilbud på Pokemon kort mm. Herefter gik vi videre gennem byen indtil vi tog en Cable Car hjem igen til Fisherman’s Wharf. Frederik og Nicolai fik trinbrættet på ydersiden af vognen op og ned af de stejle bakker hele vejen gennem byen – det var noget af en oplevelse.  

3/9 San Francisco Dagens første udflugtsmål var John Muir Woods, en lille nationalpark med Redwoods lidt nord for San Francisco. Vi kørte over Golden Gate på vej dertil. Den var stortset indhyllet i havgus så der var ikke den store udsigt derfra. Drengene gik på vanlig vis efter parkens Junior Ranger program og endte da også med denne gang at bestå den lille prøve. Hjemturen bød på lidt mere udsyn til Golden Gate, da den værste dis var fortaget. Om aftenen blev det til en sidste gåtur rundt i Fisherman’s Wharf.

4/9 San Francisco – Monterey Vi forlod San Francisco midt på dagen med retning mod Gilroy hvor der lå en WalMart Superstore, vi foretog en næsten rituel rundtur der resulterede i en fyldt indkøbsvogn. Gad vide hvordan vi får det hele med hjem? Hver gang vi har handlet i Walmart holder vi gættekonkurrence om den samlede pris ved kassen. Vi gættede alle under ;o) !!! Tilsidst fik Lene sig en tiltrængt lille kur i butikkens damesalon. Vi overnattede på et Best Western hotel på stranden i Monterey, så vi tog et rum med havudsigt.