Turfortælling og billeder den 10/9

Californien Turfortælling
8/9 Santa Barbara – Los Angeles Dagen bød på en mindre køretur på 160 km, indtil vi landede på det samme hotel som vores “Californien Wild West tur” startede på Marriott International Airport. Vi fik igen et rum i stueetagen med direkte adgang til den store pool i atriumgården og så var den dag gået. 

9/9 Los Angeles – Universal Studios Tidligt op og af sted til Universal Studios forlystelsesparken, hvor vi parkerede i Jurassic Parking. Vi frådsede lidt og købte et Front of Line adgangskort, som giver adgang til turene udenom køen for ekstra 30$ pr. hoved. Det skulle vise sig at være en rigtig god satsning, da det var lørdag og parken var fuld af mennesker. Vi nåede på 1 dag at prøve alt hvad der var værd at prøve i hele parken og de bedste af turene prøvede vi flere gange. Vi prøvede “Shrek 4D” fed film med masser effekter, “Studio Tour” til selve filmområdet, “Back to the Future” 3D film, “Mummy The Ride” en rutschebane tur, “Jurassic Park” vandrutschebane med 30 m. fald, “Backdraft” filmtricks med mange flammer, “Terminator 2 3D” show/film med mange effekter. Van Helsing Fortress Dracula spøgelseshus med særdeles livlige effekter medførte en for tidlig exit ved nødudgang nr. 3 og til sidst så vi “Waterworld” et stuntshow i med temmelig meget publikum medvirken hvilket vil sige at der var store chancer for at blive dænget til med vand på tilskuerpladserne. Selvom vi sad lige udenfor splashzone vi en ordentlig spandfuld vand, der fik Magnus til at hyle endnu mere end han gjorde i forvejen. Han blev dog både tør og rolig tilsidst. Vi fik også taget et vaskeægte billede af Hollywood skiltet med drengene i forgrunden. Vi var alle trætte da vi igen var hjemme på hotellet efter den dag. 

10/9 Los Angeles på hotellet Dagen var en store oprydningsdag + pakkedag. Vi fik smidt alt overflødigt ud så vi ikke skulle slæbe det med hjem. Kufferterne blev vejet på fitnesscentrets vægt, der blev flyttet lidt rundt med det tungeste indtil der ikke var overvægt i nogen af kufferterne. Vi må alle 5 hver have 2 x 23 kg med, og vi bruger rammen ganske godt. Derudover blev der daset ved poolen frem til aftenen faldt på.