Turfortælling og billeder den 27/7

 Den 25/7 Tampa – Busch Gardens  Mandagen i Busch Gardens var mest rettet mod ZOO delen. I dag var målet mest forlystelserne :o))  Vi var ved parken da den åbnede for at undgå alt for lange køer til forlystelserne og for at undgå den overvældende middagsvarme. Vi prøvede Gwasi trærutschebanen først, dernæst gik turen til de 2 vildeste vandrutschebaner Stanley Falls & Tidal Wave. Sidstnævnte medførte at alle blev totalt gennemblødte. Selv som tilskuer kunne man blive fuldstændig dænget til med vand hvis man stod med snuden lidt for langt fremme. Det er i virkeligheden utroligt så sjovt sådan en gang vandpjaskeri kan være når temperaturen er 35-40 grader i skyggen. Alt i alt en rigtig sjov dag i parken. 

Den 26/7 Tampa & Daytona Beach Dagen startede med at med at Nicolai & Martin tog til Busch Gardens helt fra morgenstunden for begge to lige at nåede sidste, men også de værste rutschebaner. Det blev til 2 x SheiKra (den er nu helt fantastisk) og en tur i Kumba, en lang tur med mange loops i høj fart og bagefter Montu, hvor benene hænger frit ned også med en del loops og skarpe vrid. Hjemme på hotellet badede Lene, Frederik og Magnus i poolen og gjorde klar til afgang mod Daytona Beach. Turen til Daytona Beach var relativt hurtigt overstået og vi fandt et lille hyggeligt strandhotel med værelse helt ud til stranden. Om aftenen blev nattehimlen oplyst af et utal af lyn mellem skyerne over havet efterfulgt af en stille brummen.  Frederik stoppede med at tælle lynene ved nr 249 så var det ikke så spændende længere. 

Den 27/7 Daytona Beach Daytona Beach har i mere end 100 år været samlingspunkt for motorsport. Det startede på stranden med hastighedsrekorder. Byen er i dag præget af de mange arrangementer. Specielt Daytona Bikeweek som er et af de allerstørste HD træf overhovedet. Biler på stranden er en selvfølge. Vi så en mand sidde i sin bil i tomgang med aircon kørende og læse avis, mens konen lå ved siden af bilen på stranden og solede – typisk amerikansk :o)Formiddagen gik ved stranden lige ud for vores hotel. Vejret var perfekt med helt blå himmel, så det var bare om at hoppe i bølgerne under den bagende sol. Om eftermiddagen tog Martin og Frederik til så til Bruce Rossmeyer™s Daytona Harley Davidson Store som med sine ca. 11.000 m2 er verdens største HD forretning – Et syn for guder !!! Aftenen gik med en gåtur langs stranden til Centrum i byen og tilbage igen til hotellet ad strandvejen/hovedgaden. Martin havde under formiddagens strabadser på stranden indkasseret nogle gloende røde skuldre og rygstykker. Varmen i de røde dele tog til hen under aftentimerne mens de andre morede sig vittigt.