Turfortælling og billeder den 17/7

Den 15/7 blev den sidste dag i Naples. Den var helt fantastisk, om dagen var vi på øen Sannibel der er verdenskendt for sine strande blandt muslinge/konkylie samlere. Vi var der indtil heden fik bugt med os. Den sidste aften i Naples var helt meget flot vejret var helt perfekt, vi tog til den romatiske mole i den sydlige ende af byen. For enden af molen fiskede pelikaner og springende delfiner om kap efter de mange stimer af småfisk. Solnedgangen var da også en af de helt flotte.

Den 16/7 satte vi kursen ad I75 også kaldet Alligator Alley mod Fort Lauderdale. Vi så dog ikke mange alligatorer, men en del højtsvævende ørne blev det da til. Vi ankom midt på dagen så der var også tid til lidt sightseeing i byen på den hyggelige Las Olas Boulevard hvor vi fandt en lille hyggelig restaurant.

Den 17/7 stod vi alle tidligt op for at tage med båden Jungle Queen på tur gennem byens mange kanaler. Fort Lauderdale er USA’s Venedig selvfølgelig efter amerikansk stil; hvem kan bygge det største hus og have den længste Yacht liggende – man kan ikke undgå at blive lidt imponeret. Varmen her er ganske overvældende der har været 100 F det meste af dagen.