Turfortælling og billeder den 24/7

Turfortælling den 24/7  Den 21/7 Everglades Allgatorfarm + Airboats Vi tog et smut til Everglades Alligator Farm med masser af alligatorer de fleste bag hegn men også fritlevende så hold afstand på mindst 3 m. –  børn skal især overholde dette. En rigtig god oplevelse der var både alligator show, airboattur og slange show. Det sjoveste var nok airboat turen. Der var virkelig fart på den larmende propeldrevne fladbundede båd hen over sumpene. Løse genstande tabt i krokodilleland måtte bare regnes for tabt, så der blev holdt godt fast i det løse, især under håndbremsevendingerne der mest af alt mindede om en tur i en karrusel med skumsprøjt og vand i ankelhøjde. 
Video Alligator og Python i kamp

Den 22/7 Fort Myers Turen gik gennem Everglades sumpene ad highway 41 hvor vi passerede et Indianer reservat undervejs. Vi så en del fritlevende alligatorer, så en lille tissepause på en rasteplads kunne godt blive en temmelig spændende oplevelse. Om aftenen kørte vi en tur ad Fort Meyers strandpromenade som havde flotte store palmer plantet som vejtræer på en strækning af ca 10 km. En ganske hyggelig by.

Video Rasteplads i Everglades

Den 23/7 Turen til Tampa Fra Fort Meyers til Tampa er der heldigvis ikke ret langt så vi slap med en mindre køretur. Vi gjorde holdt ved Sankt Petersburg hvor vi spiste frokost på en restaurant på molen. For enden af molen var en særpræget bygning med form som en omvendt pyramide. I den var der forretninger og restauranter. Mens vi gik langs molen så vi 2 rokker i vandet med vingefang på ca. 1 m. Vi ankom til vores hotel ved 16 tiden, drengene røg straks i pølen. Aftenen tilbragte vi i fred og ro.

Den 24/7 Busch Gardens Vi var i Busch Gardens som er en blanding af ZOO & forlystelsespark. Varmen var overvældende med temmelig høj luftfugtighed. Vi kørte en rundtur med damptog gennem savannen. Herefter blev det til lidt forlystelser. Martin stod 2 timer i kø¸ for at prøve SheiKra rutschebanen med 60 lodret fald og flere loops for til sidst at slutte med en vandtur. Blandt entusiaster er den bedømt som verdens 5. bedste – Det var i hvert fald en forrygende tur !! Hvis du vælger en af videoerne nedenfor så hav lige tålmodighed indtil den er hentet ned :o) 

Video Busch Gardens SheiKra