Turfortælling og billeder den 20/7

Den 18/7 kørte vi fra Fort Laudedale ned igennem Miami og så SoBe (South Beach). Der var mange farlige strandløver og smækre sild. Arc Deco kvarteret med de mange flotte malede huse var bestemt også værd at bemærke. På skygge siden var de mange fattige der blot lå med deres poser i parkerne og ventede på at næste dag skulle starte, for så igen at slutte. Vi kørte videre til Florida City og overnattede der.  

Den 19/7 Turen fortsætter til Key West ad A1A, et meget smuk syn. Der var mange små søde/halvbrugte havneflækker, der var som taget ud af Dødens gab filmen. Aftenen blev tilbragt med, som man går lokalt, at fejre solnedgangen fra Mallory square. Der var gøgl og musik fra lokale underholdende, som på den måde tjener til dagen og vejen. Hotellet vi have planlagt at overnatte på var under ombygning, så en hurtig beslutning gjorde, at vi landede på et ledigt, men pebret luksushotel. I bund og grund en god beslutning, der gav et godt pust, som fik os til virkelig at nyde turen. Specielt ungene (alle tre!!) nød den lækre pool og mor og far kunne få et par drinks i poolbaren. Det var nok den mest eksotiske og lækre pool vi kommer til at se på hele turen.

Den 20/7 Dagen startede med regnvejr.  Ingen grund til at fise husleje af på det dyre hotel vi ellers havde planlagt at bo på i 2 nætter. Næsen mod nord til en billig overnatning i Florida City igen (her har vi så tilgengæld poolen næsten for os selv, det er fordelen ved at rejse udenfor højsæsonen). Denne gang på et vaskeægte motel med bilen holdende umiddelbart foran døren til vores rum. Poolen blev brugt flittigt, da vi nu var kørt væk fra de store regnvejsbyger. Eftermiddagen blev brugt på at arrangere den efterhånden posedameagtige bagage (det er nu ikke kun min skyld, hilsen Lene) Wall Mart der ligger umiddelbart ved siden af motellet blev besøgt, en ekstra køletaske, sportstaske blev indkøbt og så forsvandt posedamen fra vores oppakning. Alt dette belv købt af Martin, som siger at hvis jeg kan skaffe en super Walmart til Hillerød eller omegn, så ville han begynde at shoppe af lyst!!!! Jeg arbejder allerede på det 😉 Man kan også skrive beskeder til os via team message board, de er ikke tilgængelige for andre end brugere med login. Hej, hus og katte passere, vi håber at alt går vel, men ellers giver i vel lyd fra jer  Hilsen de 5 på tur.