Mine tidligere motorcykler

Yamaha XS 650

Min første rigtige motorcykel var en Yamaha XS 650 årgang 1978. Jeg havde den fra foråret maj 1981 til april 1983. Det blev til en del småture, den længste dog til Hamborg hvor motoren sagde stop og fik isat nye stempler og ringe. Reparationen foregik i gården ved et MC værksted ejeren hed Martin Riech. Turen hjem og i den efterfølgende tid kørte den upåklageligt. Jeg har ikke så mange billeder af den – men et enkelt har jeg da, samt det badge jeg kørte med på min jakke.

Honda 750 K7

Chopperstilen var det foretrukne hvilket kan ses tydeligt på denne pragtfulde Honda 750. Jeg fik den indregistreret 18/4-1983. Den kørte fantastisk, motoren virkede altid upåklageligt og jeg skulle blot koncentrere mig om at holde den flot samt lave nye tiltag med hensyn til udseendet. Den blev afmeldt 18/8-1987 pga. salg til en person i Bagsværd.

BSA B40

En god lille maskine blev købt til at dække behovet for MC køreture mens Panhead’en stod under restaurering/opbygning. Det var en lille en cylindret BSA 350. Sjov engelsk mekanik – en rigtig arbejdshest der  fungerede stort set lige meget hvad man bød den.